Gemarineerde komkommer salade

ingrediƫnten: ( 2 personen)

2 komkommers
zwarte peper van de molen
2 soeplepels witte wijn azijn
1/2 koffielepel 100% stevia*
1 teentje look
grof himalayazout uit de molen*
1 kleine rode ui
1 handvol verse korianderblaadjes

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Haal de pel van de komkommer eraf en snij daarna al het vruchtvlees (tot aan de pitjes) verder met de dunschiller zodat je fijne slierten krijgt. Snij de rode ui en de look fijn en voeg die eraan toe. Meng de azijn met de stevia, een goede draai van de pepermolen ( 10 draaien )  en de zoutmolen ( 5 draaien). Roer dit mengsel door de komkommer en voeg daarna de korianderblaadjes toe. Laat dit 30min in de koelkast marineren. Zo krijg je een frisse zomersalade!

Dit is per persoon 1 groentenportie, eet je dit als lunch serveer er nog een eiwitportie bij naar keuze.