Geitenkaasje in de oven met groenten

Ingrediënten: (2 personen)

2 plakken knolselder van 1 cm dik, met een diameter van ongeveer 8 à 10cm
1 sjalot
200g champignons naar keuze 
350g verse spinazie
30g walnoten*
120g geitenkaas
zwarte peper
himalayazout*
olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°. Snij de pel van de knolselderringen en kook die beetgaar. Stoof de fijngesneden sjalot en champignons in olijfolie, kruid met peper en voeg de gehakte noten toe. Bak de spinazie in olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de knolselderringen in een ovenschotel, daarop de spinazie, daarop de geitekaas in plakjes en bovenaan het champignon mengsel. Zet 10min in een voorverwarmde oven.

Per persoon is dit 1 eiwitportie (hier kaasportie) , 1 groentenportie en 1 notenportie ( dus tussendoortje)