Courgette spaghetti met avocado en zeewolf

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

1 courgette
1 avocado
2 stukjes zeewolffilet van 200g
olijfolie*
10 basilicum blaadjes
1/2 limoen
3 teentjes look
20g pijnboompitten
zwarte peper
himalayazout*
parmezaanschilfers

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de courgette met je spiraalsnijder in slierten. Snij de avocado in 2, haal de pit eruit. Doe het vruchtvlees in een blender samen met de basilicum, de look, de pijnboompitten, en de uitgeperste limoen. Kruid naar smaak met peper en zout. Stoof de courgetteslierten 2min aan in olijfolie. Voeg het avocado mengsel toe en kruid met peper en zout. Bak de vis in olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer het courgette-avocado mengsel met bovenop het stukje vis. Garneer met de parmezaanschilfers.

Per persoon 1 eiwitportie en 1 groentenportie en 1 vezelportie.