Tagliatelle met zalm en tomaat

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

1 pakje Tagliatelle konjac vezel*
4 teentjes look
1 grote rode ui
400g tomaten
olijfolie*
200g gerookte zalm* (kan je bestellen in de rubriek "verse visproducten of via je consulent, we roken onze zalm op rookschilfers, dus niet chemisch gerookt)
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Spoel de tagliatelle goed en laat die 1 minuut koken en daarna uitlekken. Snij de look en de ui fijn en de tomaat in grotere stukken. Stoof de ui en look aan in een goede hoeveelheid olijfolie. Voeg de tomaat toe en laat mee stoven tot je een saus krijgt. Snij de zalm in stukjes, voeg ze toe. als laatste de tagliatelle en warm alles nog even goed door. Kruid naar smaak met peper en zout.

Per persoon heb je 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.
Een gerecht met konjac vezel nooit invriezen! ( net plastiek na het ontdooien)