Torentje van rucolla, bloemkool en garnaaltjes

Ingrediƫnten: ( voor 2 personen)


300g bloemkool
300g gepelde garnalen
100g ruccola salade
8 koffielepels hazelnootolie*
15g hazelnoten*
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent


Bereiding:


Kook de bloemkool gaar. Pureer de gare bloemkool samen met de hazelnootolie. Kruid goed met peper en zout.
Mix 5g ( dus echt niet veel )ruccola samen met de noten in een hakmolen.
Stoof de rest van de ruccola even aan in een scheut olijfolie en kruid met peper en zout.
Neem een keukenring en doe onderaan de gestoofde ruccola. Daarop de warme bloemkoolpuree. Daarna de garnalen. Verwijder de ring en
werk bovenaan af met een toefje van de ruccola-hazelnotenmix.

Per persoon om je aan 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1/4 tussendoortje ( van je nootje)
Je kan dit als voorgerecht serveren als je thuis een diner hebt.