Kalkoenfilet op z'n italiaans

ingrediƫnten: ( per persoon)

130g kalkoenfilet
2 dunne plakjes mozarella van buffel ( max 30g vet)
1 blaadje salie
himalayazout*
zwarte peper
1 plakje gerookte ham
olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de kalkoenfilet plat in het midden, snij hem niet helemaal door zodat je die kan open leggen. Leg daarop je 2 plakjes mozzarella en je blaadje salie. Kruid met peper en zout. Vouw de kalkoenfilet weer toe. Draai die in een plakje gerookte ham. Bak die in olijfolie op een zacht vuur zodat die mooi sappig blijft.

Dit is 1 eiwitportie, kan je op een opstartdag eten. Serveer er konjac vezel of quinoa bij ( dan ook een vezelportie)
Eet je dit op een standaarddag als lunch of diner, dan neem je er een portie groenten bij.