Gezond leven met Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire therapie | Gezondheidsprogramma | Leef en eet

Gezond leven is geen kwestie van een streng dieet volgen voor een korte tijd. Wanneer je namelijk een paar weken iets rigoureus doet, is de kans groot dat je na verloop van tijd toch weer in oude gewoontes vervalt. En dus is het Leef & Eet voedingspatroon erop gericht om voor altijd gezonde voeding te nuttigen.

De nadruk ligt er op om je eetpatroon definitief te veranderen door een persoonlijke begeleiding. Echter is het lang niet voor iedereen duidelijk wat gezonde voeding nu precies inhoudt. Wanneer is gezond leven een feit?

Wat is Orthomoleculaire Therapie?

Bij Orthomoleculaire Therapie kijken we op celniveau wat jouw lichaam nu precies nodig heeft. Het zijn namelijk de cellen die uiteindelijk voor je gezondheid verantwoordelijk zijn. Wat heeft een cel nodig? Met welke gezonde voeding presteert een cel optimaal?

Het menselijke lichaam bestaat uit verschillende cellen. Grote groepen van deze cellen vormen bijvoorbeeld je organen. Het zijn de bouwstenen van het lichaam. Ze zijn ervoor verantwoordelijk dat je elke dag weer kan opstaan en je leven kunt leven. Wat cellen verder zo uniek maakt, is dat ze in staat zijn om volledig te herstellen. En dit begint allemaal bij de juiste gezonde voeding.

Via het Leef & Eet voedingspatroon kijken we dus heel specifiek naar de relatie tussen gezondheid en voeding. Welke gezonde voeding is de ideale brandstof voor de cellen in je lichaam? Hoe zit het lichaam biologisch gezien in elkaar? En op welke manier is gezondheidsadvies dan ook echt effectief? Door stuk voor stuk op deze vragen een antwoord te krijgen, ben je met een hoge mate van precisie bezig om je eetpatroon te optimaliseren.

Actie nemen om gezond te leven

Actie nemen om gezond te leven is dus pas effectief wanneer je dit doet op basis van de juiste informatie. Met de Orthomoleculaire Therapie ga je naar de absolute basis van een effectief eetpatroon. Je leert beter dan ooit omgaan met het menselijk lichaam. Je ziet de cellen misschien niet, maar dat betekent niet dat ze geen essentiële rol spelen binnen jouw lichaam. Integendeel zelfs. Ze zijn van doorslaggevend belang.

Probeer je dus al jaren gezonde voeding tot je te nemen, maar wil het om de een of andere reden niet lukken? Ben je niet in staat om je huidige voedingspatroon te doorbreken en denk je dat je hierbij hulp nodig hebt? Dan is het gelukkig nog niet te laat.

Maak voortaan komaf van allerlei vervelende zaken zoals een tekort aan energie, buikklachten, een hoge bloeddruk en hoofdpijn. Door contact met ons op te nemen, gaan we direct het gesprek met je aan.We gaan onderzoeken waar de grootste winst te halen is zodat je ’s ochtends weer met een glimlach opstaat. Neem contact op met ons.