Pittige kip pitta schotel

Ingrediƫnten voor de kip pitta: ( 4 personen)

520g kipfilet
2 soeplepels Leef & Eet spicy saus*
4 koffielepels shoarma kruiden
200g champignons
200g rode paprika
1 rode ui
olijfolie*

Ingrediƫnten voor de knoflooksaus:

170g griekse yoghurt 0%
2 teentjes look
20g rode ui
1 koffielepel Leef & Eet spicy saus*
3 druppels stevia*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de kipfilet in stukjes en verdeel de shoarma kruiden en de spicy saus erover. Laat dit minimum 20 minuten marineren. Snij de paprika in reepjes en de champignons in plakjes. De ui in kleine stukjes. Bak de stukjes kip een paar minuten in olijfolie aan, voeg de ui, paprika en champignons toe en laat ze mee bakken. 
Maak de saus:
Snij de look en de rode ui fijn. Doe de griekse yoghurt, de ui, de look, de stevia en de spicy saus in een hakmolen en mix alles samen door tot een egale saus. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. 

Serveer de kip pitta met de saus en per persoon nog 100g rauwkost ( komkommer en/of  ijsbergsla bv.)
Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1/2 groentenportie ( serveer er daarom nog 1/2 groentenportie bij)