Over Leef & Eet

Leef & Eet is een gezondheidsprogramma waarbij je de afvalstoffen in je lichaam gaat afvoeren. Dit op het vlak van de darmen, bloedvaten en vetopslag.
Dat kan interessant zijn voor iemand die wil afvallen of voor iemand die gezondheidsklachten heeft. Denk daarbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, cholesterol, energie gebrek, darmklachten, fybromyalgie, CVS, maagklachten, gewrichtsklachten...

Je krijgt een voedingslijst waaruit je kan kiezen, gezonde natuurlijke voeding. We maken een goede combinatie tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten waardoor er een verbrandingsproces ontstaat.

Dat proces zorgt ervoor dat we onze afvalstoffen kunnen afvoeren én onze bloedsuikerspiegel blijft erdoor in balans. 

Bij een sterke stijging van de bloedsuikerspiegel ga je namelijk vet opslaan én krijg je daarnaast ook honger, net dan grijp je naar de verkeerde dingen en dat willen we vermijden.
Zo herstel je ook je stofwisseling en nét dat is zo belangrijk om nadien een stabiliteit te kunnen opbouwen.

Leef & Eet is dus geen dieet, je leert gewoon op een andere gezonde manier eten! Gebaseerd op de 'Orthomoleculaire Therapie'. Ortho wil zeggen voeding en moleculair is op celniveau.Ons hele lichaam zijn cellen, veel cellen samen vormen een orgaan. Dus 'voeding voor de cel'. Zodat onze cellen zich optimaal kunnen gedragen, zich zelf kunnen herstellen waar nodig!


Tijdens het programma gaan we de ontgifting ondersteunen door enkele belangrijke voedingsstoffen zodat ons lichaam niets te kort komt. Alleen dan kan een gereinigd lichaam gezond zijn én het blijven!


Neem vandaag nog contact op!


Leef & Eet op een gezonde manier,
krijg een ideaal gewicht en ervaar meer vitaliteit!


Gezondheidscoach Kortrijk | Gezondheidsconsulent Kortrijk | Diëtiste Kortrijk