Gebakken havervlokken met peer uit de oven

Ingrediënten  ( 1 persoon)

1 kleine Peer
100ml amandelmelk ( max 0.3g suiker)  
100ml soyajoghurt
15g havervlokken *
speculaaskruiden *

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°. Schil de Peer en snij die in stukjes. Meng de havervlokken met de amandelmelk en de yoghurt, schep de blokjes peer erdoor en voeg de speculaaskruiden toe naar wens.
Schep je beslag in een ovenbesteding potje en strijk de bovenkant glad , leg bovenaan eventueel wat dunne stukjes  peer.  Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
Je kan dit zowel koud als warm eten.
Heb je s ’morgens geen tijd dan bak je het de avond voordien en heb je een snel ontbijtje.
Dit is 1 fruitportie, 1 eiwitportie en 1 vezelportie