Kelp noedels met avocado en gele paprika

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

1 avocado
1 gele paprika van 200g
1 teentje look
15 blaadjes verse basilicum
1/2 limoen
200ml sojamelk
olijfolie*
60g gemalen kaas
200g kelpnoedels*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de look fijn, de paprika in reepjes. Snij de avovado in 2, haal de pit eruit en lepel het vruchtvlees uit . Haal de kelpnoedels uit de verpakking en spoel die goed onder koud water. Laat uitlekken. De rest van de kelpnoedels bewaar je in water in de koelkast. Snij de blaadjes van de basilicum in reepjes. Mix de avocado met de sojamelk. Stoof de look aan in olijfolie, voeg de paprika toe en stoof die beetgaar. Voeg de kelpnoedels toe, knip die eventueel eens door met een schaar. Voeg het avocado mengsel toe en de uitgeperste limoen. Kruid met peper en zout. Warm alles nog even goed door, lang koken hoeft niet. ( je kan de kelpnoedels zelfs rauw eten) Voeg voor het opdienen de verse basilicum toe en werk af met de gemalen kaas.

Dit is per persoon 1 eiwitportie en 1 groentenportie.
(de kelpnoedels mag je 100g eten naast je portie groenten)