Asperges met zeetong in een curry/cocossausje

Ingrediƫnten: ( 2personen)

200g asperges
200g paksoi
300g tongfilets* ( rubriek verse vis )
100g grijze garnalen* ( rubriek verse vis )
2 eetlepels Leef & eet curry saus*
1 doosje kokosmelk*
zwarte peper
himalayazout*
knijpcitroen*
1 eetlepel olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:  

Schil de asperges met een dunschiller, hou ze bij de kopjes vast, die schil je niet.  
Breek het hardere achterste deel af. ( kan je gebruiken voor de soep)
Laat de asperges 15 Ć  20 minuten koken volgens de dikte van de asperges en of je ze graag zacht of beetgaar wil.
Spoel de tongfilets af onder koud water en dep ze droog met keukenpapier.  
Breng op smaak met peper, zout en knijpcitroen.
Leg de vis in een stoommandje of een vergiet boven een pan kokend water.
Stoom de  vis in een 10 tal minuten gaar ( volgens de dikte van de vis)
Snij de paksoi grof en stoof die aan in een mooie hoeveelheid olijfolie .
Meng de Leef & Eet currysaus met de kokosmelk en warm op.
Serveer de asperges met de paksoi, de tongfilets en de saus. werk af met de garnalen.

Dit is per persoon 1 eiwitportie en 1 groentenportie.