Coquilles met misosaus en broccolicrème

ingrediënten ( 2 pers)

400g broccoli
min 300g, max 400g coquilles
2 eetlepels hazelnootolie*
90ml Brothway bouillon miso-shitake*
1 koffielepel Leef & Eet spicy saus*
1/2 koffielepel knijpcitroen*
1 teentje knoflook
zongedroogde tomaatjes*
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij consulent

Bereiding

Kook de broccoli gaar en mix die tot puree, voeg de hazelnootolie toe en kruid naar smaak met peper en zout. Snij de look fijn. Maak de saus door de Brothway bouillon, de spicy saus, de look en het citroensap te mengen, zet die op een klein vuurtje zodat alles zich goed kan mengen. Gril of bak de coquilles kort in olijfolie, hou ze binnenin nog glazig. Leg de coquilles op de broccolipuree en leg op iedere coquille 1 zongedroogd tomaatje. Werk af met de saus.
Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.
Je kan de portie ook aanpassen voor een hapje vooraf.