Pladijsfilet met zeekraal en courgette

KERST vis, courgette en zeekraal foto kerst

Ingrediƫnten: ( 4 personen )

4 verse pladijs, kan ook met andere vis zoals tong, schar, leng..
400g courgette
400g zeekraal
40g pompoenpitten*
Olijfolie*
Zwarte peper
Himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Laat je vis fileren door je visboer zodat je mooie filets hebt. Snij je courgette met de spiraalsnijder. Stoof de zeekraal en de courgette samen in een rijke hoeveelheid olijfolie aan en kruid met peper en zout. Bak de visfilet in olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer de zeekraal en courgette, daarop de vis, de olijfolie van je groenten giet je over de vis. Nog een goede draai van de pepermolen, en de pompoenpitten strooi je er op het laatste moment over.

Per persoon is dit 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 vezelportie.