Knolselder carbonara

knolselder carbonara

Ingrediƫnten: (2 personen)

1 ui
4 teentjes look
4 plakjes gerookte ham
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
400g knolselder
4 eitjes
100ml sojamelk
60g parmesaan kaas

Ham mag je eens 1 of 2 plakjes ergens bij eten, niet als een eiwitportie, dat bevat te veel vet en minder goede stoffen. ( zie woordenboek)

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de ui, ham en de look fijn en stoof die samen krokant aan in olijfolie. Voeg de geraspte knolselder toe en laat die mee garen.  Klop de eieren los met de sojamelk. Kruid goed met peper en zout en meng de geraspte kaas erdoor. Voeg dit mengsel bij de knolselder. Laat niet meer koken maar nog even warmen zodat de saus bind met de knolselder.

Je komt aan 1 eiwitportie en 1 groentenportie per persoon.