Recepten

Word consulent!

Mijn leef & Eet

Persoonlijke begeleiding

Succesverhalen

Welkom bij Leef & Eet


Wat is het Leef & Eet programma?

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Zo kan je vol energie leven en gezond en vitaal ouder worden. Als die balans wordt verstoord, kunnen er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Het Leef & Eet programma is gebaseerd op de Orthomoleculaire therapie, wat als doel heeft om onze lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. 
De juiste verhouding maken tussen macronutriënten is cruciaal in een gezond eetpatroon. Met voldoende eiwitten, gezonde vetten en goede koolhydraten maak je het verschil. Door de juiste combinaties te gaan maken, schakelt je lichaam over van suikerverbranding naar vetverbranding. 

Zo kan je lichaam oude, opgeslagen afvalstoffen afvoeren én blijft je bloedsuikerspiegel stabiel. Tijdens dit proces ga je je lichaam ondersteunen door de juiste mineralen en vitamines zodat je lichaam niets tekort komt. Zo bouw je een sterke basis voor een gezonde toekomst! 

Meer te weten komen!

Waarom kiezen voor Leef & Eet? 

Wil jij je gezondheid terug in eigen handen nemen? Ervaar je nu klachten waarbij je het gevoel krijgt dat de dingen die je nu doet, slechts een pleister op de wonde zijn en wil je op zoek naar de oorzaak van je klachten? 
Het Leef & Eet is geen ‘dieet’-programma op korte termijn, je krijgt nl. alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Zo heb je levenslang baat bij de kennis die je zal opdoen.
En die eventuele kilootjes te veel…die volgen vanzelf ( als je gewicht te veel hebt)

Naast de dagelijkse begeleiding via mail, krijg je ook toegang tot de website met meer dan 800 receptjes die eenvoudig en snel klaar te maken zijn voor het hele gezin. Heb je geen tijd om zelf in de keuken te staan?  Leef & Eet werkt ook met een wekelijkse take away/delivery (kant-en-klare gerechtjes en salades, verse soep, verse vis en huisgerookte vis, glutenvrije broodjes …)

Meer te weten komen!

Wie heeft er baat bij het Leef & Eet programma?

Wil je je beter in je vel voelen zonder honger te lijden?
Ervaar je weinig energie of heb je bepaalde gezondheidsklachten? 

Leef & Eet kan ondersteuning bieden bij o.a.:
-gewichtsbeheersing
-maag- en darmklachten
-migraine
-algemene vermoeidheid en energiegebrek
-hoge bloeddruk
-cholesterol
-fibromyalgie en CVS
-gewrichtsklachten
...

Meer te weten komen!


Greet Gevaert, schrijfster van het Leef & Eet programma.VTM uitzending in het programma Lifestyle & Home

Bekijk hier de opname van het intervieuw van Greet Gevaert. 


Recepten

Ben je benieuwd naar de gerechtjes die je kan maken tijdens het Leef & Eet traject?
Hieronder kan je al enkele lekkere recepten vinden ter inspiratie, zodat je zelf kan zien dat gezond eten ook gewoon lekker kan zijn!
Als je start met voedingsbegeleiding, krijg je toegang tot een database met meer dan 800 recepten én wekelijks komt er eentje bij. 

Waar wacht je nog op? Vraag hier alvast meer recepten aan!