burnout

Anne-Sophie uit Lendelede


“Ik had niet gedacht dat mijn voeding mij zou helpen bij mijn burnout!”

In november 2021 had ik gelezen over wat voeding kon doen bij burnout..meer bepaald orthomoleculaire voeding....ik geloofde er niet echt in maar ik wou er toch meer over weten
Ik hoorde over Leef & Eet en ik heb een afspraak gemaakt. Ik besloot het erop te wagen, met de gedachte, baat het niet, dan schaad het niet. ik moest vaststellen dat ik na een week al een verschil voelde in energie. Geleidelijk aan voelde ik me beter en beter....ik kon het bijna niet geloven.. maar intussen zijn we 6 maanden verder en wat ben ik blij dat ik het een kans gegeven heb! ik voel me echt weer helemaal zoals vroeger. ik moet nog waken over mijn energie maar de voeding heeft me zo geholpen. Als ik dan toch eens wat anders eet, door een feestje ofzo, dan voel ik onmiddelijk het verschil... en dat heeft me overtuigd dat je met de juiste voeding zo veel kan bereiken!
Dit laat ik niet meer los, al heb ik eens een feestje waarbij ze mij iets willen opdringen....neen... nu doe ik het voor mezelf en wat anderen denken zegt me niets meer, ik voel me beter en dat wil ik behouden! Er zijn zo veel mensen die sukkelen met een burnout, ik zou het advies willen geven, laat je begeleiden in je voeding en je zal je zo veel beter voelen!

Wil je graag meer info?

Vul het contactformulier in.