Ik ben vooral veel fitter & minder moe

Ilse uit Merkem


“Ik ben vooral veel fitter & minder moe”

Ik heb het programma als heel leerrijk & een uitdaging ervaren.  Ik heb nogal een druk leven, zeker de maand waarin ik starte, en dacht dat dit heel moeilijk te combineren ging worden. Maar het ging verrassend goed! Ik heb veel over voeding geleerd, alsook veel over mezelf. 
Ik ben vooral veel fitter & minder moe. Ik heb natuurlijk ook van de gewichtsafname mogen genieten, maar nog meer van het goed in mijn vel voelen. Bij mij telt het, je bent wat je eet heel hard van toepassing. Ongezond gegeten, is me mentaal minder goed voelen. Waardoor ik na deze maand echt wel kan zeggen dat ik me erg goed voelde & voel.
Ik ben héél goed begeleid geweest. Wat voor mij ook wel nodig is. " De stok achter de deur." Ik heb heel veel informatie omtrent voeding gekregen, maar ook heel wat coaching. Het eetdagboek werd goed opgevolgd, alsook tips en aanvullingen. Wat heb ik goedgedaan, wat kan beter... Zonder de begeleiding ging het veel moeilijk geweest zijn.
Ik ben erg geïnteresseerd in alles omtrent voeding, ik kende er al behoorlijk wat van, maar toch heb ik nog bijgeleerd. Je merkt dat het opgemaakt is door iemand die zelf ook het programma doornam. Sommige berichten kwamen net op de juiste dag
De website is heel overzichtelijk en makkelijk te hanteren. Je hoeft niet veel van computers te kennen om er je weg in te vinden. Het woordenboek was ook heel handig. Ik heb er behoorlijk wat in opgezocht, welk product ik het best zocht in de winkel (herkenbaar etiket). Ik heb ook véél verschillende recepten klaargemaakt. Eén voor een heel makkelijk te bereiden. Niet TE veel ingrediënten.
Ik maakte ook gebruik van de bestellijst van verse voeding. Ik bewaarde telkens wat gerechtjes in de diepvries, waardoor ik als het druk was, direct kon terugvallen op een gerechtje. Ideaal dat het zo verpakt is, de correcte portie is, en dat er ook op vermeld staat of het eiwitportie is of ...
Hopelijk kan ik deze nieuwe levensstijl nog lang aanhouden.
Bedankt!

Wil je graag meer info?

Vul het contactformulier in.