Voel me veel fitter, minder moe, minder opgeblazen gevoel

Mieke uit Voormezele


Voel me veel fitter, minder moe, minder opgeblazen gevoel

Het programma is een duidelijk uitgestippeld programma, voor mij vooral het afwegen en het achterwege laten van zowat alles wat gluten bevat had een groot effect op mij. 
Het glutenvrije, waar ik al lang van dacht dat ze me een opgeblazen, ongemakkelijk gevoel gaven, dit is dus duidelijk bevestigd dat ik dit zoveel mogelijk moet weglaten
 in m’n voeding.
Voel me veel fitter, minder moe, minder opgeblazen gevoel, zowieso ook m’n gewicht serieus naar beneden ( die laatste zwangerschapskilootjes die er maar niet af gingen ???? )
Vrijdag word ik definitief opgemeten.
De begeleiding is super tof, dat motiveert echt, heel veel support, waardoor je nog meer gemotiveerd bent om es niet te ‘zeuren’. 
Ik kreeg de juiste tips en info.
Duidelijke eerste infomoment waar er echt tijd genomen word om alles uiteen te doen. Emely is daarvoor echt de geknipte persoon. 
Het komt een verslaving om te wachten op haar antwoordmailtje met de motivatie die ze er telkens opnieuw insteekt.
Ook de dagberichtjes zijn heel interessant. Verrassende nieuwe info ontvangen.
Ik maak mijn weekmenu’s vanaf nu altijd aan de hand van de site, 
Recepten super handig op te zoeken aan de hand van 1 ingrediënt. 
Heel lekkere recepten trouwens die super rap klaar zijn en mega veel smaak hebben, en het belangrijkste: ze zijn mega gezond!
Ik vind het echt perfect in het dagelijkse, drukke leven met kids enzo, toe te passen en vol te houden omdat het met de normale ingrediënten en gewoontes is! 
Waarvoor een grote merci! 
Alvast bedankt.

Wil je graag meer info?

Vul het contactformulier in.