Yes i did it!

Pamela uit Mechelen


“Yes i did it!”

inderdaad, ik ben bij de voorlaatste dag van het 30-dagen programma aangekomen en het voelt als: Yesss! I did it :-) ... het was nu of nooit, en wel, het is NU geworden.
Niet dat er iets dramatisch aan de hand was met mijn gezondheid noch gewicht, maar toch, het ging allemaal niet meer zo vlot en gemakkelijk zoals voorheen "toen we nog jong waren" nog los van een gebrek aan fitheid en controle over de work-life balance.
Zo erg moeilijk was het (programma) niet, gezien de motivatie er was van vooraf en van bij het begin. Toch vergt het heel wat aandacht en aanpassing. Ik was niet gewoon om zoveel thuis te eten, niet gewoon om alles af te wegen, zoveel malen per dag te eten en een aantal producten waren nieuw.
Het resultaat: verbluffend !  nooit verwacht en ik voel me tien keer lichter en fitter ... én! mijn kleren zitten weer beter (of ik kan ze weer dragen) ...zalig. In absolute cijfers ben 7 kilo lichter geworden ;)
De begeleiding was top ! het was een van de bepalende factoren bij de keuze van dieetvorm. Bart is heel geduldig, kon op de gepaste momenten ingrijpen of bijsturen, altijd motiverend, altijd vriendelijk en een grapje hier en daar niet schuwend.
De dagberichtjes vond ik heel goed ter bewustwording van wat voedsel doet met je lijf en geest. 'k Vond die heel leerrijk en ik heb ze geboeid gelezen, en bewaard.
De website wordt dagelijks gebruikt (voor het invullen) en bijna dagelijks geconsulteerd voor wat betreft recepten en woorenboek. In dat laatste blijf ik dingen ontdekken waar ik voorheen overgekeken had.

Wil je graag meer info?

Vul het contactformulier in.