ChoQola

De ChoQola is gemaakt van hoogwaardige en biologische ingrediënten, zoals noten en onverhit om zo veel mogelijk voedingsstoffen in de ChoQola te houden. Puur en onbewerkt dus zonder enige toevoeging van geraffineerde suikers, bewaarmiddelen, additieven, goedkope vulling en chemische stoffen die ons lichaam niet “herkent” en een nadelig effect heeft op onze gezondheid.

Elk ingrediënt in ChoQola zit boordevol magnesium in zijn puurste en meest natuurlijke vorm. Amandelen, cashewnoten, carobe, honing, himalayazout, kurkuma, kaneel en natuurlijk niet te vergeten cacao zelf zijn grote aandeelhouders in magnesium.

Daarbovenop komt dat kokosolie hét middel bij uitstek is dat magnesium (en calcium) stimuleert om opgenomen te worden door het lichaam. Een niet te onderschatten detail…je kan eten wat je wil, maar als het niet opgenomen wordt, ben je er niet mee gebaat.

Magnesium heeft een algehele rol in de werking van ons lichaam. Het is cruciaal in het goed functioneren van ons zenuwstelsel, het regelt namelijk de overdracht van zenuwprikkels. Maar ook bij het reguleren van vele mineralen in ons lichaam om zo nieuwe energie vrij te geven. Magnesium zorgt samen met calcium voor een goede opbouw van onze botten, mits het in de juiste verhouding in ons lichaam aanwezig is. Zo verkrijg je ook een goede balans tussen ontspanning en spanning , ga je minder stress ervaren, krijg je een betere nachtrust enz. Ook de schadelijke effecten van zware metalen die in het lichaam terecht komen door vervuiling, worden zoveel mogelijk tegen gehouden door magnesium.

Kokosolie bevordert zoals eerder omschreven de opname van magnesium en calcium maar er zijn ook vele factoren die ervoor zorgen dat er minder magnesium opgenomen wordt dan dat we binnen krijgen. Verstoring in de darmen, teveel stress, bewerkte voeding, medicatie…zorgen ervoor dat deze magnesium het lichaam weer verlaat via de urinewegen.

Veel mensen hebben tekort aan magnesium. Dat uit zich vaak ook in “snakken naar chocolade”. Jammer genoeg krijgen ze bij inname van chocolade, meteen ook een resem suikers, verborgen kleurstoffen en andere emulgatoren en additieven mee binnen…en een zware verhitting van de ingrediënten…

Een volgend voordeel van ChoQola is dat het geen nadelig effect heeft op de bloedsuikerspiegel door het gebruik van echte mineraalrijke dennenhoning waarbij er niet geknoeid is bij de verwerking er geen suikers aan toegevoegd zijn.

100% PUUR NATUUR!

Zuivelvrij – Glutenvrij – geen geraffineerde suikers

100% een verzadigd gevoel na 6g of 12g

Low Carb –High Protein – Ketoproof

100% Guiltifree & Bikiniproof

Zacht en heerlijk romig

Made in Belgium

1 pot bevat 500g en die hebben we in de smaak natuur en orange