Gezond eten met Orthomoleculaire Therapie

Bij Orthomoleculaire Therapie wordt er op celniveau gekeken naar wat het lichaam nodig heeft. Er wordt dus gekeken wat de optimale voeding voor de cel is. Wat hebben cellen nodig om zich optimaal te gedragen?

Het hele menselijke lichaam is namelijk opgebouwd uit cellen. Ze vormen samen de organen. Ze zijn als het ware de bouwstenen die het lichaam draaiende houden. Het mooie van cellen is verder dat ze zichzelf heel goed kunnen herstellen. Maar hiervoor hebben ze wel de juiste voeding nodig.

Leef & Eet kijkt dus heel specifiek welke voeding nu als brandstof dient voor de cellen. Er wordt heel specifiek gekeken naar de biologische werking van het lichaam en de rol die voeding daarin speelt. Alleen zo kun je met een grote mate van precisie je eetpatroon optimaliseren.

Ben je dus benieuwd naar hoe je eetpatroon veranderen je kan helpen bij het gewicht verliezen zonder dieet? Of wil je net niet afvallen maar verlost zijn van bepaalde kwaaltjes zoals hoofdpijn, energiegebrek, maag of darmklachten, gewrichtspijnen, hoge bloeddruk…Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan met jou in gesprek om te bekijken waar er voor jou de grootste winst te behalen valt. Zo gaan we samen op zoek naar de manier waarop jouw huidige eetpatroon tekortschiet en hoe deze te verbeteren is.Uiteindelijk resulteert dit in een specifiek eetpatroon dat gericht is op het waarborgen van de functie van je cellen. Je gaat meer energie ervaren en je leeft op alle gebieden een gezonder. Ook voor vragen of meer informatie ben je uiteraard vrij om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder op weg naar een gezonder leven.