Orthomoleculaire therapie

Ons lichaam is volledig opgebouwd uit cellen. Gezonde voeding is essentieel zodat die cellen optimaal kunnen functioneren en herstellen. Bij orthomoleculaire therapie leer je om gewicht te verliezen zonder te diëten. Door op een gezonde manier te eten, kun je op een verantwoorde manier vermageren. Het is noodzakelijk om te kiezen voor de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen.

Gezondheidsprogramma

Voldoende bezig zijn met voeding is belangrijker dan je denkt. Jouw lichaam heeft gezonde voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Voeding zit vol stoffen die het lichaam kunnen beïnvloeden, zowel op een positieve als een negatieve manier. Gezondheidsklachten komen vaak voor door een gebrek aan goede voedingsstoffen. Denk daarbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, cholesterol, gebrek aan energie, darmklachten,  maagklachten, gewrichtsklachten, fybromyalgie, CVS, ...

Orthomoleculaire therapie helpt in de eerste plaats om jouw gezondheid te optimaliseren. Door een voedingslijst met gezonde voeding te volgen, kun je een gezond eetpatroon opbouwen. Een bloedsuikerspiegel met zo weinig mogelijk schommelingen is eveneens belangrijk voor een goede gezondheid. Tegenwoordig bevat voeding vaak ongezonde verzadigde vetten, transvetten en geraffineerde witte suikers. Bovendien zijn er ook tal van verschillende chemische stoffen in terug te vinden. Dat probleem willen we oplossen met behulp van gezonde voedingsstoffen waar er een tekort van is in jouw lichaam.

Gewicht verliezen zonder dieet

Orthomoleculaire therapie is gezond, evenwichtig, gevarieerd en natuurlijk. Op die manier neem je dagelijks gezonde en essentiële voedingsstoffen op in jouw lichaam.

Ons doel is om aan de hand van gezonde voeding afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Met behulp van een aangepaste voedingslijst is het de bedoeling om zo veel mogelijk nuttige voedingsstoffen op te nemen en de bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden.

Om gewicht te verliezen zonder een dieet en jouw gezondheid te optimaliseren, begin je bij een gezond eetpatroon. Meer info? Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek!