Gebakken peer met krokante vezelmix en mangosorbet

Ingrediënten: ( 3 personen )

2 peren
ghee*
speculaaskruiden*
30g Leef & Eet krokante vezelmix*

sorbet:
200g cottage cheese
150g bevroren mango stukjes
stevia vloeibaar 100% * 
1 eetlepel vanillepoeder creme shake*

Eventueel extra:
choQola*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven op 190° Schil de peer, halveer ze en haal het klokhuis uit met een lepeltje.
Leg de peren op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met de ghee  en strooi er wat speculaaskruiden over.
Bak de peren 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Vul ze op met de krokante vezelmix en bak nog 5 minuten verder.

Maak ondertussen de sorbet:
Mix de cottage cheese met de bevroren mango stukjes in een hakmolen tot een egaal mengsel, niet langer dan nodig om zo een bevroren massa over te houden. Voeg naar smaak stevia en de vanillepoeder toe. 

Serveer de warme peren met de mangosorbet.

Dit is per persoon 1 fruitportie, 1 vezelportie en 1/2 eiwitportie.

Wil je graag nog ietsje meer?
Smelt dan enkele koffielepels ChoQola en giet de warme chocoladesaus over de peren.