Mango-Choqola ijspraline

Ingrediƫnten: (hoeveelheden zijn afhankelijk hoeveel vormpjes je hebt)

ChoQola*
praline vormpjes (krijg je gratis bij je consulent bij aankoop van een pot ChoQola)
1 mango    
30g amandelnoten*
3 eetlepels kokosolie( onbewerkt!)*
snuifje himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:


Snij de mango en doe die samen met de noten, de kokosolie en het zout in een blender. Laat alles enkele minuten goed doormixen op hoge snelheid zodat de structuur zeer fijn wordt. Met dit mengsel gaan we onze eerste laag maken Vul de vormpjes voor de helft. Je kan dit het beste met een spuitzakje of een heel klein lepeltje doen. Laat alles wat gelijkmatig zakken door zachtjes met je vormpje te trillen. Zet minimum 30 minuten in de diepvries om dit laagje hard te laten worden.  Smelt de choQola en vul je vormpje nu volledig op waarin de intussen opgesteven mango mousse zit.
Laat terug opstijven in de diepvries voor minimum 2 uur. Pralines met een vulling nemen wat meer tijd om hard te worden. Haal ze uit je vormpje en bewaar ze in een gesloten potje in de diepvries tot je ze wenst te gebruiken.
Je mag 2 pralines per dag van eten zonder iets te rekenen.