Matcha latte

Ingrediënten:

200ml amandelmelk, sojamelk of cocosmelk ( naar smaak)
1 schepje matcha thee*
matcha zeefje*
bamboe lepel*
bamboe kloppertje ( wisk)*
handmixertje*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm je melk. Leg je matcha zeefje op het kommetje, schep met de bamboe lepel een schepje matcha thee (1g) uit je zakje in het zeefje.(  het mag met een torentje zijn). Zeef het poeder zodat er geen klonters zijn, je kan met je bamboe lepel de laatste poeder wat "helpen". Voeg 50ml heet water (niet kokend! mag max. 80° zijn) toe. Klop het geheel in een zig-zag vorm met het bamboe kloppertje ( wisk) tot er zich schuim vormt. Schuim de warme melk op met een handmixertje. Voeg nu de matcha toe. Dit is 1 eiwitportie.
Geniet ervan!

(Spoel je wisk af onder de kraan en zet hem op de wiskholder zodat hij kan drogen)