Taart van duo cake

Ingrediënten: ( 1 taart, 6 porties)

1 zakje Leef & Eet duo cake*
2 rijpe bananen
150g gekookte rode biet
2 soeplepels bietenkookvocht
6 eieren
1 koffielepel vloeibare stevia 100%*
2 eetlepels ghee*
kokosolie*


Afwerking:
2 gekoelde blikjes kokosmelk*
vloeibare stevia 100% *
1 koffielepel Bourbon vanille poeder*
1 sinaasappel ( voor de zeste)
 2 eetlepels cacaonibs*
raw cacao poeder 100% 

Bereiding:

Verwarm de oven op 160°C.
Vet een ronde silicone bakvorm (doorsnede 20cm) in met de kokosolie. Blender de banaan, de stevia, de rode biet en het bietenvocht goed glad en egaal van kleur. Klop de eieren los en goed luchtig. Roer de 2 mengsels samen en meng met de cakemix. Voeg de ghee toe ( eventueel even smelten). Goed egaal roeren!
Giet het vloeibare mengsel in de bakvorm en bak af in 40 min. (even prikken ter controle) Laten afkoelen op een rooster.

Afwerking als de taart koud is:
Schep het bovenste vaste gedeelte van de kokosmelk, voeg de vanille en naar smaak stevia toe en klop glad.  Smeer dit over de gebakken cake, werk af met de cacaonibs, de zeste van sinaasappel en de raw cacao poeder.
140g is 1/2 eiwitportie en 1 vezelportie
NIET OP OPSTARTDAGEN
1 week in de koelkast te bewaren.

Geniet ervan!