Sunny breakfast

Ingrediënten: ( 2 personen )

150g aardbeien
150g ananas
balsamicoazijn *
stevia vloeibaar 100% *
speculaaskruiden*
400g kokosyoghurt
30g amandelen*
olijfolie*
munt ( optioneel)
 
*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175°. Snij de aardbeien in vier en de ananas in schijven. Snij de munt fijn en de noten in stukken. Meng de aardbeien met de balsamico azijn en de stevia  en laat ze minimaal een half uur marineren.
Leg een vel bakpapier op een ovenplaat, verdeel de amandelen erover en rooster ze voor 4 minuten in de voorverwarmde oven. Roer ze even om en rooster ze nogmaals voor 4 minuten. Smeer de ananas in met olijfolie en gril die in een grilpan met de speculaaskruiden.
Serveer de ananas met de aardbeien, de yoghurt en de gegrilde amandelen. Garneer met de munt.
Dit is per persoon 1 eiwit portie, 1 fruit portie en 1/2 notenportie