Gemarineerde tomaat/olijf/mozzarella

Ingrediënten: ( per portie voor 1 persoon) 

100g kleine tomaatjes ( eventueel verschillende kleuren)
100g olijven
60g mozzarella bolletjes
voor de marinade:
4 eetlepels olijfolie*
3  eetlepels balsamicoazijn*
herbamare*
1 teentje look fijn gesneden
verse basilicum naar smaak
gedroogde oregano naar smaak

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding: 

Snij de tomaatjes en mozzarellabolletjes in de helft , de olijfjes in 2 à 3 schijfjes. Doe dit alles in een bokaal die je goed kan afsluiten.
Meng alle ingrediënten voor de marinade, kruid af naar smaak en giet de marinade ook in de bokaal, zorg dat alles onder zit, voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe.
Laat minimum 6 uur marineren in de koelkast.

Per persoon is dit 1 groenteportie en 1 eiwitportie. ( zonder je Leef & Eet brood)
Als hapjes kan je er paar van eten zonder die te moeten rekenen.