Havervlokken appel-bessen crumble

Ingrediënten: ( 2 personen)

30g havervlokken*
30g gehakte hazelnoten*
1 appel
150g rood/blauwe bessenmix (vers of diepvries)
1 eetlepel kokosolie
1 koffielepel hazelnootolie*
1/2e koffielepel vloeibare 100% stevia*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm  de oven op 180°C. Snijd de appel in blokjes (schil mag er gerust aan blijven).
Doe de appel samen met de bessenmix in een kom en meng goed. Schep het fruit in een kleine ovenschaal. Hak de hazelnoten grof. Meng de havervlokken, de gehakte hazelnoten, de gesmolten kokosolie, de hazelnootolie en de stevia. Gebruik je handen om alles goed te mengen. Leg de crumble laag bovenop het fruit. Laat de crumble 15 min bakken in de oven, of tot er een bruin korstje begint te vormen. De laatste 2min kan je de grill aanzetten, blijf er wel bij!
Per persoon is dit is 1 vezelportie, 1 fruitportie en 1/2e notenportie. Heerlijk met kokosyoghurt of Griekse yoghurt 0%, neem hiervan een volle portie bij je crumble.