Bloemkool-broccoli salade met feta en roze garnalen

IngrediĆ«nten: (  4 personen)

  300g bloemkool
  300g broccoli
  200g rode uien
  170ml griekse yoghurt 0%
  1 theelepel kurkuma poeder
  1 el Leef & Eet zoetzure saus*
  himalayazout*
  zwarte peper
  90g feta kaas blokjes op olijfolie met kruiden
  300g grote roze garnalen

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de rauwe bloemkool, de broccoli en de rode ui heel fijn ( met de hand of in een hakmolen) dit mag samen in 1 pot. Snij de feta in kleinere stukjes en voeg ook toe.Meng de griekse yoghurt, de kurkuma en de zoetzure saus. Voeg 1 eetlepel van de olijfolie met kruiden toe van de feta en meng alles door. Kruid naar smaak met zout en peper.
Schep de saus door de groenten en voeg de garnalen toe.
Zet de salade een tijdje in de koelkast zodat de dressing goed in kan trekken.

per persoon kom je hiermee aan 1 eiwitportie en 1 groentenportie.