Kuipje van ijsbergsla met garnalen

Ingrediƫnten (2 personen)

1 ijsbergsla ( gebruik de 2 buitenste bladeren)
300g tomaten
200g garnalen
4 stronkjes pijpajuin
60g mozzarella
een 10 tal takjes verse dille
2 eetlepels zelfgemaakte mayonaise* (recept op de site of kan je bestellen in de rubriek "verse voeding" of via je consulent)
knijpcitroen*
1 eetlepel balsamico azijn*
himalayazout*
zwarte peper

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de tomaat in blokjes, de pijpajuin in ringetjes en de mozzarella in kleine blokjes. 
Hou 2 takjes dille aan de kant voor de garnering, snij de rest fijn.
Meng de mayonaise met enkele druppels knijpcitroen, de balsamico en de fijn gesneden dille en kruid met peper en zout. Voeg de tomaat, de mozzarella en de pijpajuin toe. Neem 2 grote buitenste bladeren van de ijsbergsla, spoel ze even en laat ze uitlekken.   Verdeel het mengsel in de grote salade bladen. Leg daarop de garnaaltjes en een takje dille als garnituur.

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.