Kokosmaaltijdsoep

Ingrediënten: 2 personen 

260g kipfilet
1 sjalot
1 teentje look
100g courgette
100g wortel
300g champignons ( om 200g na bereiding over te houden)
400ml kokosmelk uit een blikje*
1 bouillonblokje*
2 flesjes Brothway Chicken curcuma van 180ml*
zwarte peper
Himalayazout *
olijfolie*

*verkrijgbaar bij je consulent 

Bereiding: 

Snij de kip in reepjes. Verwarm de brothway bouillon en als die kookt voeg je de kip toe, laat 3 minuten sudderen ( hoeft niet te koken), zet het vuur af en laat de kip in de bouillon.
Snij de sjalot en de knoflook fijn, de champignons in plakjes,  de courgette en de wortelen in een spiraalsnijder in lange sliertjes.
Stoof de sjalot en knoflook aan in olijfolie, voeg de champignons toe en bak ze krokant. Blus met de kokosmelk, voeg de courgette- en wortelslierten toe, 240ml water en het bouillonblokje en laat de soep op een zacht vuur 5 minuten sudderen. Voeg daarna de brothway bouillon toe samen met de kippestukjes.  

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.