Feta met quinoa, selder en tomaat

Ingrediënten: ( 2 personen)

120g feta ( max. 20g vet op 100g)
100g rode ui
100g groene selder
200g tomaten
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
150g quinoa al gekookt* ( zie basisbereiding op de site)
30g Leef & Eet krokante mix*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°. Snij de ui en de selder in gelijke stukjes. De tomaat in stukjes. De feta in blokjes. Stoof de ui en de selder samen aan in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Voeg de tomatenblokjes en de gekookte quinoa toe. Meng de fetakaas eronder en meng alles goed door. Kruid met peper en zout naar smaak. Meng nu ook de krokante mix erdoor. Doe alles in een ovenschaal en zet nog 15minuten in de oven. De kaas zal zo licht gesmolten zijn. De krokante mix geeft de lekkere bite.

Per persoon is dit 1 groentenportie, 1 eiwitportie en 2 vezelporties.