Gevulde mini paprika’s met quinoa en geitenkaas

Ingrediënten

8 mini paprika
35g gekookte quinoa*
60g zachte geitenkaas
olijfolie*
10g pijnboompitten
oregano
verse bieslook

*verkrijgbaar bij je consulent


Bereiding:

 
Verwarm de oven voor op 180°. Snij de hoedjes van de paprika ’s en haal de eventuele pitjes uit. Snij de bieslook fijn.
Meng de gekookte quinoa met de zachte geitenkaas, pijnboompitten, oregano en bieslook.
Vul de minipaprika’s met het quinoamengsel.
Besprenkel met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak voor 20 min in de voorverwarmde oven. Je kan de paprika makkelijk op voorhand bereiden.
Zowel warm als koud  zijn ze lekker
Als hapje kan je er wel eentje van eten zonder te moeten tellen.
Als je een volle groentenportie wil nemen dan heb je 150g paprika nodig, met de volledige vulling kom je aan 1 eiwitportie en 1.5 vezelportie.