Quiche van witloof, pompoen en walnoot (vegi)

Ingrediënten: ( 2 personen)

200g witloof
200g pompoen
2 eitjes
sojamelk
30g walnoten*
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200° Snij het witloof in fijne reepjes en stoof die aan in olijfolie, kruid met peper en zout en laat die uitlekken. Snij de pompoen in kleine blokjes, stoof die ook aan in olijfolie tot ze gaar zijn, kruid met peper en zout en laat die ook uitlekken. Hak de noten in grove stukken. Klop de eieren los en voeg sojamelk toe tot je aan 200ml vloeistof komt in totaal ( dus ei en melk samen) Meng het witloof en de pompoen door het eimengsel, en voeg de gehakte noten toe. Meng door elkaar en kruid met peper en zout. Giet het mengsel in een ovenschaal en bak die in ongeveer 20min af ( even prikken)

Per persoon is dit 1 eiwitportie, 1 groentenportie.