Zomerse salade met feta en groenten

Ingrediƫnten: ( 1 persoon)

50g puntpaprika
50g wortel
40g komkommer
30g olijven
30g ijsbergsalade
60g feta kaas

voor de vinaigrette:
50ml olijfolie*
50ml MCT olie ( alleen de C8)*
50ml balsamico azijn*
1 klein teentje knoflook
zwarte peper
himalayazout*
italiaanse kruiden zoals oregano, basilicum, tijm ( vers of gedroogd) 

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de paprika, komkommer en de ijsbergsalade in fijne reepjes. De wortel kan je best raspen. Doe alle groenten en de feta in een kommetje die je kan afsluiten en gemakkelijk kan meenemen.
Maak de vinaigrette: 
Snij de look fijn. Meng de olijfolie en de balsamico. Kruid naar smaak met de italiaanse kruiden, zout en peper. Voeg de fijngesneden look toe.
Neem de vinaigrette best in een klein apart potje mee.
Giet die net voor het opeten over je salade, zo blijven je groenten mooi vers!
Je kan de dressing variƫren met hazelnootolie, walnotenolie of appelazijn.
Je kan er eventueel nog 2 lijnzaadcrackers, boekweitwafels of boekweitcrackers bij eten. ( telt er dan nog 1 vezelportie bij) 
Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.