Fris glaasje met gerookte zalm en dille

IngrediĆ«nten( per persoon)  

50g cottage cheese
30g feta
verse dille
zwarte peper
Himalayazout*
100g courgette (in de lengte gesneden)
130g gerookte zalm
2 eetlepels krokante mix Leef & Eet*

*verkrijgbaar bij je consulent 

Bereiding: 

Doe de cottage cheese samen met de feta in de cutter. Meng deze tot een fijne massa. Kruid naar smaak verder af met veel vers gesneden dille ( hou enkele takjes apart voor je afwerking) peper en zout.
Wrijf 1 plak courgette in met olijfolie en grill die, het andere plakje hou je rauw.
Snij de gerookte zalm in grove stukken.
Doe de krokante mix in de cutter en maal die goed door zodat die fijner van structuur is.
Nu kan je de glaasjes in laagjes vullen.
Begin onderaan met de krokante mix ( hou een klein beetje apart voor de afwerking) dan de helft van je feta/cottage mengsel, 3/4 van je gerookte zalm, de gegrilde en de rauwe courgette, enkele takjes dille, en de rest van het feta/cottage cheese mengsel.
Bovenaan werk je af met de rest van de gerookte zalm, een heel klein beetje krokante mix en enkele takjes dille. Serveer met nog 100g rauwe groenten uit de lijst om aan je volle groentenportie te komen. 

Per persoon is dit 1 eiwitportie, 1 groentenportie en 1 extra (tussendoor)