Kabeljauwfilet met edename, lamsoor, zeekraal en groene asperges

Ingrediënten: ( 4 personen)

4 stukjes kabeljauwfilet van 200g
200g edename boontjes
200g zeekraal
200g groene asperges
200g lamsoor
2 sjalotjes
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Dop de edename boontjes uit de pel. Snij de asperges in 2 of 3 stukken. Bak de fijngesneden sjalot samen met de asperges en de zeekraal in een mooie hoeveelheid olijfolie, Als ze bijna gaar zijn voeg je de edename boontjes en de lamsoor toe. Laat samen nog even stoven en kruid met peper en zout. De lamsoor moeten de blaadjes geslonken zijn. Bak de kabeljauw in olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer op het bord eerst de mengeling van groenten en daarop de vis.
Serveer voor je andere huisgenoten of je genodigden er een gekookt aardappeltje erbij. Zet de pot op tafel zodat iedereen die zin heeft er  kan nemen. ( en jij niet eventueel)
Heb je veel gasten? Kleur dan voordien je vis en leg die in een ovenschaal, laat die dan op het moment zelf verder garen in een voorverwarmde oven van 180°. (10/15min afhankelijk van de dikte van de vis)

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.