Pittige wok met scampi's

Ingrediënten (2 personen )

250g kelpnoodles*
250g scampi's
400g groenten zoals paksoi, kastanje champignons, paprika,  sojascheuten
1 teentje look
1 ui
verse gember ongeveer 2 op 2cm
1 klein rood pepertje
zwarte peper
Himalaya zout *
kokosolie *
90ml Brothway nordic lobster bouillon
2 eetlepels Leef & eet spicy saus *
verse koriander ( als je dit lekker vind) 

*verkrijgbaar bij je consulent


Bereiding:

Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Snij de groenten in reepjes. Snij de ui, look, het rode pepertje en gember fijn.
Verhit een wokpan met de kokosolie, voeg de scampi’s  toe en bak ze even aan ( niet gaar). Haal ze uit de pan. Bak nu in dezelfde pan de ui, de look, het rode pepertje en de gember enkele minuten aan. Voeg daarna de groenten toe en bak ze tot ze beetgaar zijn.
Kruid met peper en zout. Voeg nu de scampi’s weer toe.
Meng de brothway bouillon met de spicy saus en voeg die toe aan de wok, laat alles nog even goed samen warmen.
Spoel ondertussen de noodles. Kook deze 1 minuut.
Serveer de noodles met de wokschotel, of meng ze eronder door.
Bestrooi eventueel met koriander.

Dit is 1 eiwitportie, 1 groente portie en 1 vezelportie