Pladijs met knolselder en courgette mousse

Ingrediƫnten: ( 2 personen)

2 pladijs
250g knolselder
150g courgette
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
2 soeplepels hazelnootolie*
knijpcitroen*

*verkrijgbaar bij je consulent.

Bereiding:

Snij de knolselder en de courgette in kleine stukjes, stoof ze aan in een mooie hoeveelheid olijfolie. Stoof ze op een zacht vuur en voldoende dat ze helemaal zacht zijn, zelf een beetje gekarameliseerd. Daarna mix je de groenten tot puree. Voeg de hazelnootolie toe en kruid met peper en zout. Vraag aan je visboer om de pladijs panklaar te maken. Bak die in olijfolie en kruid met peper en zout. Haal de vis uit de pan en serveer met de groenten puree. Knijp wat citroen in de pan waarin je de pladijs hebt gebakken en serveer de jus met de pladijs.

Per persoon kom je aan 1 eiwitportie en 1 groentenportie.