Pladijsfilet met champignons, cocosmelk en fijne kruiden
Ingrediënten: ( 2 personen)
- 400 g verse champignons naar keuze
- 300 g pladijsfilet
- 1 blikje cocosmelk *
- knijpcitroen*
- 100 ml witte wijnazijn
- Zwarte Peper
- Himalayazout *
- 30g gemalen kaas
- 1 soeplepel johannesbroodpitmeel bindmiddel*
- 3 koffielepels vers gehakte peterselie
- Een handje vol verse muntblaadjes
*verkrijgbaar bij je consulent
Bereiding
Snij de champignons in schijfjes, voeg een scheut knijpcitroen en witte azijn toe, laten even opkoken en voeg dan de cocosmelk toe. Bind met een beetje johannesbroodpitmeel en kruid met peper en zout. Voeg de rauwe vis toe en meng alles goed. Voeg de kruiden toe en leg alles in een vuurvaste schotel . Doe er de gemalen kaas over en zet 25 min in de voorverwarmde oven op 200°C.
Dit is per persoon 1 eiwit en 1 groentenportie.