Scampi's met asperges in curry

Ingrediënten: ( 2 personen)

500g scampi's
500g asperges
olijfolie*
2 eetlepels leef & Eet curry saus*
zwarte peper
3 stengels pijpajuin
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Pel de scampi's en haal het darmkanaal eruit ( of koop ze direct zonder darmkanaal) Schil de asperges en snij ze in stukjes van ongeveer 1.5cm groot. Bak de scampi's even aan in een mooie hoeveelheid olijfolie, dus niet gaar ( gewoon wat gekleurd) en haal ze uit de pan. Doe in diezelfde pan een mooie hoeveelheid olijfolie en roerbak daarin je gesneden asperges, kruid met peper en zout. Als de asperges beetgaar zijn dan voeg je de scampi's toe en de curry saus. Kruid nog met peper en zout naar smaak en warm alles goed door. Werk af met de pijpajuin.

Per persoon 1 eiwitportie en 1 vezelportie.