Fazantenfilet met groentenkrans

Ingrediƫnten: (2 personen)

125g wortelen
150g oesterzwammen
125g bimi
1 sjalot
2 fazantenfilets ( elk 130g)
olijfolie*
zwarte peper
himalayazout*
ghee*
1 flesje Brothwaybouillon bio beef*
2 koffielepels choqola*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Rasp de wortelen en snij ze in reepjes.
Snij de sjalot fijn.
Snij de oesterzwam in reepjes en stoof ze aan in olijfolie.
Snij eventueel het harde laatste stukje van de bimi af en kook ze gaar.
Stoof de sjalot aan in olijfolie tot ze glazig zijn, voeg daarna de wortelen toe en stoof ze gaar.
Kruid alle groenten met peper en zout.
Bak de fazantenfilet 3 Ć  4 min aan elke kant in ghee en kruid met peper en zout.
Haal ze uit de pan en draai ze in alluminiumfolie. ( zo komen de sappen los)
Giet de brothway bouillon in je pan samen met de choqola, even opkoken en je saus is klaar.
Serveer alles samen. 

Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groentenportie.