Wok met kip, chinese kool zoetzuur

Ingrediënten ( 2 personen)

260g kipfilet
1 rode ui
2cm verse gember
1 rood spaans pepertje
2 teentjes look
400g chinese kool
olijfolie*
2 eetlepels sojasaus*
2 eetlepels zoet zure saus Leef & Eet*

Bereiding:

Snij de kip in blokjes. De look, de rode peper, rode ui en gember héél fijn. Snij de chinese kool in grove stukken. Verwarm de olijfolie en bak de ui, peper, look en de gember samen aan tot die goed begint te geuren. Doe de kipstukjes erbij, even doorroeren en dan direct de chinese kool toevoegen. Bak alles samen gaar, de chinese kool moet beetgaar zijn, de kip niet te ver gebakken anders zal hij droog zijn. Voeg de sojasaus en de zoet zure saus op het laatste toe en laat nog even meewarmen. Lekker met een portie kelpnoedels, de kelp goed spoelen en daarna even in kokend water dompelen.

Per persoon 1 eiwitportie en 1 groentenportie.