Wrap met pesto, gerookte ham en gemalen kaas
ingrediënten: ( voor 8 pannenkoeken)
voor de boekweitpannenkoek
-90g boekweitmeel*
-400ml sojamelk
-4 eieren
*verkrijgbaar bij je consulent
voor de vulling:
-ijsbergsalade
-gerookte ham
-gemalen kaas
- pesto ( recept op de site)
Ham mag je eens 1 of 2 plakjes ergens bij eten, niet als een eiwitportie, dat bevat te veel vet en minder goede stoffen. (meer info in het woordenboek)
bereiding:
Maak eerst de pannenkoeken. Klop daarvoor de eieren los en meng die met de melk en het meel. Bak hieruit 8 pannenkoeken. Zorg dat je pan goed warm is voor je begint te bakken.
Laat de pannekoeken afkoelen. Besmeer ze met de pesto, leg er de gerookte ham en we gemalen kaas op en daarop de salade in grote stukken.
Rol de warp op.
Eet 2 pannenkoeken per maaltijd, zo kom je aan 1 eiwitportie en 1.5 vezelportie. Neem hierbij een slaatje van min 150g als je het als lunch of dinet eet. Je kan dit ook als ontbijt eten zonder groenten dan.