Appeltaart

Ingrediënten:

150g havervlokken*
2 eetlepels kokosolie*
snuifje himalayazout*
2 eieren
3 grote appels
koffielepel speculaaskruiden

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°
Mix de havervlokken samen met de eitjes, de kokosolie, het himalayazout en kaneel tot alles goed vermengd is.
Rasp 2 appelen fijn en meng dit door het haver mengsel. De andere appel snijd je in dunne schijfjes.
Bekleed een kleine ovenschaal van 20x20 cm met bakpapier.
Giet er het mengsel in en druk even aan dat je een fijne laag krijgt. Leg er nu de appelschijfjes bovenop.
Zet de ovenschaal voor 50 minuten in de voorverwarmde oven. (even prikken want iedere oven is anders)
Je kan de appeltaart zowel warm als koud eten.
Bewaar die in de koelkast. ( max 3 dagen). Invriezen kan ook.
¼ van je taart kom je aan 1 fruitportie en 2 vezelporties