Rode en blauwe bessen cake met amandel (vegan)

Ingrediënten:

75g rode bessen
75g blauwe bessen
150g boekweitmeel*
50g gemalen amandelen*
4 eetlepels amandelschilfers
1 koffielepel bakpoeder*
snuifje himalayazout*
110ml sojamelk ongezoet
1/2 koffielepel vanillepoeder creme shake* ( alleen die van je consulent)
50ml ghee*
100ml spuitwater
1 koffielepel vloeibare 100% stevia*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Verwarm de oven op 200°. Haal de rode besjes van de steeltjes, was de beide besjes en laat ze uitlekken.Smelt de ghee. Doe de boekweitmeel, de amandelpoeder, de bakpoeder, de vanille en het zout in een mengkom. Meng alles goed. Voeg de stevia, het spuitwater, de sojamelk en de gesmolten ghee toe.Giet het deeg in een vorm (15cm op 20cm ongeveer) en strijk glad. Verdeel er de rode en de blauwe bessen door elkaar op. Bestrooi met de amandelschilfers. Bak 20minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

Je kan hiervan een snede van 1cm eten als tussendoortje, je hoeft er niets voor te tellen.