Gegrilde mango met ricotta-vanille crème

Ingrediënten: ( 1 persoon)

150g mango in 1 plak
100 g ricotta
speculaaskruiden*
1 eetlepel mct olie*
15g amandelschilfers
1/2 koffielepel vanille poeder creme shake* ( alleen die van je consulent)
1 koffielepel cacaonibs*
stevia 100% vloeibaar naar wens*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Strooi een beetje speculaaskruiden over de mango, verdeel de MCT olie erover en gril deze in de grillpan of in een antiaanbakpan.
Ondertussen mix je de ricotta los met de vanille poeder in de blender, eventueel naar smaak kan je nog beetje stevia toevoegen, mix tot je een gladde pudding krijgt. Rooster de amandelschilfers.
Serveer de gegrilde mango met de ricotta-vanille crème en strooi de geroosterde amandelen en de cacaonibs over de pudding .
Per persoon is dit 1 fruitportie, 1 eiwitportie en 1/2 notenportie.