Vegetarische groentenschotel met feta

Ingrediënten: ( 4 personen)

400g witte selder
400g enoki champignons ( foto onderaan)
1 pot tomatensaus zonder suiker*
olijfolie*
een handvol basilicumblaadjes
200g feta kaas
40g parmezaanse geraspte kaas
zwarte peper
himalayazout*

*verkrijgbaar bij je consulent

Bereiding:

Snij de witte selder in stukjes. De champignons snij je los van het kweekbedje zodat je allemaal losse champignons krijgt. De feta snij je in stukjes. Stoof de witte selder aan in olijfolie, niet volledig gaar. Voeg de tomatensaus toe. Laat dit 2 minuten sudderen. Voeg dan de champignons toe en warm alles samen nog eens 2 minuten, niet meer laten koken. Kruid naar smaak met peper en zout. Voeg de feta toe en als laatste de fijn gesneden basilicum. Meng door elkaar en verdeel over 4 ovenschaaltjes. Verdeel ook de parmezaanse kaas over de 4 schoteltjes en zet in de oven. Als je vertrekt van een warm gerecht dan is 10minuten in de oven voldoende, maak je dit gerecht voordien klaar en doe je het koud in de oven dan 15minuten in de oven. In beide gevallen moet de oven op 180° voorverwarmd zijn.

Per persoon is dit 1 groentenportie en 1 eiwitportie.